Aanleg & Installatie

Aanleg van elektrische installaties in heel Nederland

Aanleg

Charitech groep staat paraat voor particulieren en MKB. Wij zijn u graag van dienst met het aanleggen van elektrotechnische, brand- en beveiliging installaties voor uw bedrijf en in en om uw woning.

Naast de installatie van elektrotechnische, brand- en beveiliging installaties is ook het onderhouden ervan van groot belang. U wilt een kortsluiting of stroomstoring binnen uw bedrijf of uw woning immers zo goed mogelijk voorkomen.  Door periodiek onderhoud te laten doen, voorkomt u dat er gevaarlijke situaties binnen uw bedrijf of uw woning kunnen ontstaan. Wij hebben alleen gekwalificeerde elektriciens in dienst die de beste materialen en gereedschappen gebruiken.

Licht-, zwak- en krachtstroom

Charitech groep heeft veel kijk op licht- kracht- en zwakstroominstallatie. Of het nu gaat om de aanleg van een complete kantoorinrichting of van een specifiek technisch systeem of apparaat, wij zorgen ervoor. Wij kunnen alle gewenste apparatuur leveren, en verzorgen uiteraard ook het onderhoud en eventuele inspecties aan uw installatie.

Openbare verlichting

Voor veiligheid en overzichtelijkheid is het belangrijk dat openbare ruimtes zoals brandgangen, vluchtwegen, trappenhuizen en galerijen goed verlicht zijn. Charitech groep adviseert over de beste manier van verlichten en stelt desgewenst een lichtplan op. Wij kunnen bovendien alle benodigde verlichtingsarmaturen leveren en zorgen voor een perfecte installatie. Natuurlijk zijn ook het onderhoud en alle periodieke controles bij ons in goede handen.

Brand en Beveiliging Installatie

Brand en inbraakbeveiliging

Charitech groep verzorgt inbraak- en brandbeveiligingssystemen. Van ontwerp tot en met realisatie voor zowel particulieren als bedrijven staan wij voor u klaar als het gaat om uw veiligheid. Een goede beveiliging van uw woonhuis of bedrijfspand is een noodzaak. Door de toenemende criminaliteit, maar ook omdat inbraak en brand een enorme impact kunnen hebben. Preventie is dan ook van groot belang.

Alarmsysteem, camerasysteem, of beide? Download onze folder beveiligingssystemen.

Charitech groep installeert brandmeldinstallaties volgens de richtlijnen van de NEN 2535. Deze norm zorgt ervoor dat u gewaarborgd bent van een kwalitatief goede brandmeldinstallatie. Op het moment van brand wordt deze razendsnel door de brandmeldinstallatie gedetecteerd en wordt de gekoppelde ontruimingsinstallatie (conform NEN 2575) in werking gezet en wordt de meldkamer direct gewaarschuwd.

Is uw brandmeldinstallatie nog wel up to date ? Download onze folder brandbeveiliging.