Elektrisch Onderhoud

De landelijke spécialist in elektrisch onderhoud

Onderhoud van elektrotechnische installaties, ventilatoren, noodverlichting, verlichting trappenhuizen en brand en beveiliging installaties

Ook voor onderhoud kunt u bij Charitech groep terecht. Wij onderhouden elektrische ventilatoren, noodverlichting en verlichting trappenhuizen elektrotechnische installaties brand en beveiliging installaties.

Voor veiligheid en overzichtelijkheid is het belangrijk dat openbare ruimtes zoals brandgangen, galerijen en trappenhuizen, goed verlicht zijn. Charitech groep adviseert over de beste manier van verlichten en stelt desgewenst een lichtplan op. Wij kunnen bovendien alle benodigde verlichtingsarmaturen leveren en zorgen voor een perfecte installatie. En natuurlijk zijn ook de onderhoud en periodieke controles bij ons in goede handen.

Bij het maken van een degelijk lichtplan houden onze ervaren elektriciens niet alleen rekening met zaken zoals sfeer, ruimte en veiligheid, maar ook met duurzaamheid. Zeker gezien de huidige energieprijzen is dat niet onbelangrijk. Een professioneel lichtplan helpt je om elektriciteit te besparen, wat goed is voor je portemonnee en voor de planeet.

Wij doen tevens de keuringen van de NEN 3140 en De NEN 1010. Een inspectie met een rapport van uw elektrische installaties NEN 1010 / NEN 3140 gekeurd? Download onze folder.

Kortom van buiten verlichting tot interne verlichting zijn wij het adres wat u zoekt!

Als er nog vragen zijn neem gerust contact met ons op via telefoon of email.