Nieuwe Toppers✨
Charitech Groep is verheugd om de toevoeging van drie nieuwe toppers aan het team aan te kondigen, die sinds 1 maart aan boord zijn gekomen. Deze nieuwe toevoegingen weerspiegelen ons voortdurende streven naar excellentie en versterken onze capaciteit om hoogwaardige diensten te leveren aan onze gewaardeerde klanten.
Monteurs Dennis en Roy .
Dennis brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar de Charitech Groep. Als ervaren monteur zal hij cruciale rol bijdragen aan de voortdurende efficiëntie van onze activiteiten. Zijn toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid zal ons team versterken en onze service naar nieuwe hoogten tillen.
Roy heeft in zijn jongere jaren een elektrotechnische opleiding gevolgd. En na een uitstap. Weer terug in de elektrotechniek.
Lara voor de Administratie.
Lara voegt zich bij ons team als onze nieuwe administratieve kracht. Met haar organisatorische vaardigheden en aandacht voor detail zal ze een essentiële rol spelen in het stroomlijnen van onze interne processen en het bieden van uitstekende ondersteuning aan onze collega’s en klanten.
“We zijn verheugd om Dennis, Roy en Lara te verwelkomen bij de Charitech Groep,” zei Peter Charité.
“Hun talenten en enthousiasme zullen ons helpen om onze groei voort te zetten en onze klanten de beste service te blijven bieden.”
Het hele team van de Charitech Groep heet Dennis, Roy en Lara van harte welkom en kijkt ernaar uit om samen te werken aan het bereiken van nieuwe successen.
Wilt uw weten wat de Charitech Groep voor uw kan betekenen. Neem dan direct contact met ons op.
📞085 2463146
💻 info@charitech.nl
Elektricien en aannemer Den Haag